Over ons

Oprichting
Studio 18 Lijsten is opgericht door vakfotograaf Eddie Morskate die, naast zijn fotostudio’s, in 2002 dealer werd van Bussolari fotolijsten. Busolari, van oorsprong een Italiaans bedrijf, was een markt-leidende firma, bekend van haar kwaliteit fotolijsten en fotolijstprofielen.

Eddie zocht en vond een vakman met oog voor detail die fotolijsten voor hem produceerde: Gerard Grootte Bromhaar. Gerard beschikt over een moderne lijstenmakerij waar de fotolijsten vakkundig worden geproduceerd. Sinds de oprichting is Gerard de vaste lijstenmaker voor, destijds, Bussolari en Studio 18 Lijsten.

Overname
De vraag naar fotolijsten van Studio 18 Lijsten groeit en de combinatie van een fotostudio en een fotolijstenfirma was voor Eddie niet meer te combineren. Daarom heeft Eddie besloten per 1 januari 2018 het bedrijf over te dragen aan Thijs Grootte Bromhaar. Thijs is de zoon van Gerard Grootte Bromhaar en opgegroeid met het vak. Studio 18 Lijsten is toen verhuisd naar Ambt Delden waar de productie en de verkoop sinds dien onder één dak zijn gevestigd.

Heden
Inmiddels is Studio 18 Lijsten al enkele jaren in handen van Thijs en de productie van fotolijsten verdubbelt. Buiten het produceren en verkopen van fotolijsten houden wij ons ook bezig met slim inkopen en het in eigen beheer laten produceren van fotolijstprofielen.

Fotolijstenhandel Studio 18 Lijsten is nog steeds groeiende. Wij vertrouwen erop u in de toekomst blijvend te kunnen voorzien van fotolijsten en passe-partouts waarbij een goede prijskwaliteitverhouding gegarandeerd zijn.

Wij blijven ons kenmerken door:

Kwaliteit • Persoonlijk contact • Korte lijnen

 

Thijs Grootte Bromhaar

Eigenaar | Studio 18 Lijsten