Lees hier

Meer Over Ons

Heeft u vragen of interesse?
Neem gerust contact met ons op!

Studio 18 Lijsten is een groothandel op het gebied van fotolijsten die zich kenmerkt door:

Kwaliteit • Persoonlijk contact • Korte lijnen

Fotolijstenhandel Studio 18 Lijsten groeit. Wij vertrouwen erop u in de toekomst blijvend te kunnen voorzien van fotolijsten en passe-partouts waarbij een goede prijs- kwaliteitverhouding gegarandeerd zijn.

Groothandel

Studio 18 Lijsten werd opgericht door vakfotograaf Eddie Morskate die, naast zijn fotostudio’s, in 2002 dealer werd van Bussolari fotolijsten. Bussolari, van oorsprong een Italiaans bedrijf, was een markt-leidende firma, bekend van haar kwaliteit fotolijsten en fotolijst profielen. Eddie zocht en vond een vakman met oog voor detail die fotolijsten voor hem produceerde: Gerard Grootte Bromhaar. Gerard beschikt over een moderne lijstenmakerij waar de fotolijsten vakkundig worden geproduceerd. Sinds de oprichting is Gerard de vaste lijstenmaker voor, destijds, Bussolari en Studio 18 Lijsten.

Overname

De vraag naar fotolijsten van Studio 18 Lijsten groeit. De combinatie van Fotostudio en Fotolijstenfirma is niet meer te combineren.  Eddie heeft daarom besloten per 1 januari 2018 de samenwerking aan te gaan met Thijs Grootte Bromhaar. Thijs is de zoon van Gerard Grootte Bromhaar en opgegroeid met het vak. Studio 18 Lijsten is verhuisd naar Ambt-Delden waar de productie en de verkoop onder één dak zijn gevestigd.

Foto-Eddie-Morskate-(1)
Foto-Thijs-Grootte-Bromhaar-(1)

Dekkersweg 3, 7495 WJ, Ambt Delden

Mobiel: 06 51009514

info@studio18lijsten.nl

Enter your keyword